Jump to content

Sportoljma.hu – a sportoló emberek Facebookja?

2017. 06. 19. 09:44

Nincs társad az esi futáshoz, fociznál egyet, de senki sem ér rá? Ne csüggedj, mert néhány kattintás, és már húzhatod is sportcipőt! Keress, találj, sportolj- ilyen egyszerű! Csekkold a legújabb sportközösségi oldalt!

Mi a közösségi portálokban a legjobb? Az, hogy pillanatok alatt megtalálhatod a saját érdeklődési körödnek megfelelő topikokat, és hasonló gondolkodású emberekkel elegyedhetsz szóba.

Manapság szinte minden hobbinak és szabadidős tevékenységnek van egy-egy felülete, ahol a hasonszőrű emberek megvitathatják gondolatikat, netán közös eseményeket szervezhetnek. Legyen szó gasztronómiáról, főzésről, coachingról, vagy spirituális töltetű dolgokról, mindenki megtalálja a magának valót. De a sportolni vágyók, valamiért egészen eddig kimaradtak a szórásból. Na jó, ha teljességében nem is, de eddig nem volt egy, markáns, átlátható oldal, ahol a megfelelő keresőszavak és néhány kattintás után a sportmennyország kapujában találod magad.

Sportoljma.hu, ablak egy új világra

Aki valaha próbált már magának leszervezni egy futóedzést, netán hosszabb távon sporttársat keresni, annak bizony jócskán kijutott az emberi lustaságból fakadó kifogások, és béna visszautasítások sokaságából. Persze utóbbiból azért akadt bőven, mert nem jó helyen keresett az illető. De nem így a legújabb sportközösségi oldalon, ahol mindenki azt akarja, amit Te: mozogni.

Az inaktív fórumok, és csoportok helyett, végre valahára egy igényes, könnyen kezelhető, és nem utolsó sorban átlátható oldal várja a mozgás szerelmeseit, ahol a regisztráció vagy belépés után már indulhat is a móka.

A programot házon belül már tesztelte a Decathlon: ennek köszönhetően már most több mint 50 működő sportközösséghez, lehet csatlakozni 21 különböző sportágban, az ország legkülönbözőbb pontjain. A programban résztvevők száma már most meghaladja a 350 főt. Cél a több száz sportközösség létrehozása a lehető legtöbb sportágat lefedve és a lehető legtöbb embert megmozgatva.

Asztalitenisz, fitnesz, kerékpározás, futás, squash, kosárlabda, túrázás, lovaglás, röplabda- a teljesség igénye nélkül, csak néhány sportág, amelyeknek tucatnyi közössége várja tárt karokkal a mozogni vágyókat. Tehát, ha nincs kedved egyedül sportolni, de a lusta ígérgetőkre sincs kedved várni, a legegyszerűbb, ha kezedbe veszed az irányítást, és kipróbálod milyen is az, ha az ember hasonszőrű sportőrültekkel tölthet egy órát. Garantáltan rá fogsz kapni az ízére.

A közösségi szerveződés mellett a sportoljma.hu oldalon a közelgő sportesemények is összegyűjtve, rendszerezve várják a kihívásra vágyó, versenyszellemmel megáldott amatőröket vagy profikat. A sportközösségek és versenyek mellett inspirációt is meríthetsz, más sportolók történeteiből, élményeiből, amelyeket örömmel osztanak meg a világgal.

Csekkold le, és vesd bele magad a sport és a közösségi sport új dimenziójába. Ismerkedj, fejlődj, és légy te a következő, aki ösztönzőül szolgál, a jövő sportolóinak.

(Forrás: szerkesztőség)