Jump to content

Az A-vércsoport a legesélyesebb

2020. 12. 08. 19:00

A vércsoportunk szüleinktől örökölt jellemzőnk, amely végigkíséri életünket és számos tényezőt befolyásol az, hogy milyen vércsoporttal rendelkezünk.

A diétát is lehet a saját vércsoportunkhoz igazítva alkalmazni, mert az egyes vércsoportok mást igényelnek, és másra is kell odafigyelniük, hogy testük hatékonyan működjön, a lehető legjobb formában lehessen. Az egyes vércsoportok a betegségekre is máshogy reagálnak, így van ez a koronavírus esetében is.

A legelső hullám megjelenésekor kutatásokba kezdtek a szakemberek és már akkor arról megbizonyosodtak, hogy a fertőzöttek között sokkal több volt az A-vércsoportú személy, mint bármelyik más.

Európában is készült felmérés azt illetően, hogyan reagálnak az emberek a vírusra. Természetesen komolyan befolyásolja a beteg alapbetegségének megléte és az elemzésből az is kiderült, hogy a vércsoport tényleg befolyásolja azt, hogy ki ilyen fogékony a koronavírusra. Eszerint is az derült ki, hogy az A-vércsoportba tartozóknak sokkal nagyobb esélyük van a koronavírussal megfertőződni, mint a más vércsoporttal rendelkezőknek.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: egeszsegmozaik.co.hu | képek: pixabay.com)