Jump to content

Feszes-kerek popsit szeretnél? Íme pár tanács!

2017. 03. 07. 14:02

A mai világban mindennapos téma a diéta, fitness-életmód, ömlik ránk a médiumokon keresztül a szebbnél szebb és kidolgozottabb testű modellek példája.

Most elárulunk pár nem is annyira rejtett titkot, inkább téveszmét, ami változtathat a fenekedbe vetett hiten.

1. A futás egészséges, de felejtsd el a végtelen km-ekkel való kínlódást, inkább fuss többször rövidebb távot, kirobbanó energiával! Csak nézz meg egy sprinter, és egy hosszutávfutó atlétát, és egyértelmű lesz a különbség a két különböző edzésforma között.

2. Egyél! Nagyon fontos a megfelelő fehérjebevitel, ha izmot szeretnénk építeni. Salátából és magvakból nem fogsz harapnivaló popsit varázsolni!

3. Több guggolás és kitörés, kevesebb kardió! Minden nő hajlamos letáborozni az edzőtermek kardió-részlegén és előszeretettel használják a különböző fitnessgépeket, de többet érsz, ha megpróbálsz edzettségednek megfelelő guggoló és kitörésre alapuló gyakorlatokat végezni!

4. Ha teheted, lépcsőzz! Akár edzésképp, akár napi rutinnak bevezetve válasszuk a lépcsőfokokat a tömött irodai liftek helyett!

5. Használj súlyokat! Hacsak nem valami rémes izületi problémával küzdesz, nyugodtan használj nyúlj nehezebb súlyokhoz edzésed során! Eleinte kérj segítséget hozzértőbbektől, ha szükséges, de semmiképp se félj a súlyok használatától! És nem, nem leszel túl izmos :)

(Forrás: theoutsider.blog.hu/)