Jump to content

75 nap a narancsbőr ellen

2017. 08. 14. 09:04

A cellulitisszel, vagy más nevén a narancsbőrrel rengeteg nő küzd. Az elhízással legtöbbször együtt jár ez a probléma az európai nők körében, de sokszor azoknál is jelentkezik, akik egyébként vékonyak. Csodát hiába várunk különböző krémektől és hasonlóktól, komplex megoldás szükséges. A szervezetben felhalmozott méreganyagokat, a bőr problémáit ugyanis nem oldja meg egyetlen krém. Ha lenne ilyen, annak elsöprő világsikeréről már mindenki hallott volna.

No de mit jelent az a bizonyos "komplex megoldás"? Elsősorban sok befektetett munkát, kitartást és energiát. Nevezz be a LifeT!LT 75 napos programjába a szebb bőrért, amely segít, hogy megküzdj a sokak által annyira gyűlölt narancsbőrrel! A feladatod nem lesz kevés: változtatnod kell a folyadékbevitelen, a táplálkozáson, mozognod kell, és mindezt teljes szigorral. Igaz, hogy segítséget kapsz hozzá - nem csak a program vezetője, Balogh Tamás személyében, hanem együtt dolgozhatsz még vagy másik tízezer nővel. Lássuk be, ilyen lehetőség nem adódik minden nap!

Aki még nem ismeri a LifeT!LT-et: Balogh Tamás bloggerként kezdte, az életmódváltás Csernus dokijaként. Sok nőt zökkentett már ki a nyers, szíven ütő őszinteségével. De lássuk be, sokszor ez kell a változáshoz, hogy valaki kőkeményen és józanítóan odaszóljon. A mostani programot felvezető bejegyzésében is kerek-perec leírta: ebben a hetvenöt napban becsülettel csináljuk végig a programot, hogy "ne kelljen leoltani a villanyt, ha helyzet van". Igen, más a nőknek, ha egy férfitól hallják ezeket a dolgokat.

Tamás a narancsbőr programban igyekszik felszámolni rengeteg tévhitet a kalóriaszámolással és más diétás irányzatal kapcsolatban, de emellett étrendet, folyadékfogyasztási szabályzatot, edzéstervet és minden más szükségeset a rendelkezésre bocsájt. Nem titok, hogy mi ebben az üzlet, mindemellett ajánlja a saját maga által forgalmazott fehérjéket, étrend-kiegészítőket, stb. Továbbá létrehozott egy facebook csoportot azok számára, akik részt kívánnak venni a 75 napos diétában, itt már 11 ezren gyűltek össze. Egymást segítik, támogatják majd a 2,5 hónap alatt, megosztják egymással a kérdéseiket, tapasztalataikat és élményeiket.

(Forrás: hajraegeszseg.hu)