Jump to content

Ajándékvásárlás? Kezdd időben!

2017. 10. 06. 17:06

Ugye neked is volt már ilyen rémálmod: december 23-ika kora délután egy zombihadsereggel küzdesz egy csordultig telt plázában, kétségbeesetten keresve AZT a játékot, amit pár hónappal ezelőtt, szinte oda se figyelve megígértél a gyerekeknek, hogy a Jézuska hozni fogja?

Szinte észre se vettük, és mindjárt itt a karácsonyi ajándékvásárlási időszak. Lassan megtelnek a boltok polcai mikuláscsokikkal és szaloncukrokkal, mi pedig csak legyintünk, hogy milyen messze van az még – pedig a legokosabb az lenne, ha minél hamarabb beszereznénk a szükséges ajándékokat.

Amellett, hogy a családokra karácsonykor nehezedő anyagi teher is könnyebb, ha nem időzítjük minden kiadásunkat decemberre, rengeteg kellemetlenséget is elkerülhetünk, ha korábban elintézzük a bevásárlást. Sőt, a bevásárlás még kényelmes is lehet, ha online intézzük. Szerencsére az ünnepekig egyre több akcióval találkozhatunk majd, ráadásul a karácsonyi vásárlási időszakot egy kifejezetten a gyerekeseknek szóló, családoknak segíteni kívánó akciós kezdeményezés, a GyerekPéntek indítja majd november 10-én! Ezen a napon rengeteg, kizárólag itt elérhető kedvezmény várja majd a látogatókat, ám addig sem maradunk akciók nélkül: a helloblackfriday.hu oldalon már a Black Friday napját megelőzően is, így akár most is szuper akciókat találhatunk – többek között gyerekruházati és gyerekjáték ajánlatokat is.

(Forrás: szerkesztőség)