Jump to content

Így lehet megelőzni a rúzsbaleseteket

2018. 01. 18. 09:17

Egy nő életében gyakran problémát jelenthet, ha a rúzs elkenődik az arcon, a fogakon, netán összekeni a ruhát, a poharat. A sminktetoválás ezzel szemben minden helyzetben tökéletes megoldást nyújt, hiszen kényelmes, biztonságos és garantálja a nőies megjelenést.

Valószínűleg minden hölggyel előfordult már életében, hogy kollégája, ismerőse, barátnője diszkréten jelezte neki, rúzsos a foga, elkenődött a sminkje. Bár randevú, üzleti megbeszélés vagy állásinterjú előtt a szelfikamerával vagy egy klasszikus kompakt zsebtükörrel könnyen ellenőrizhető a külsőnk, a sminktetoválás segítségével nem kell többé félni a hétköznapokban a rúzsbalesetektől.

Patkós Alexandra Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb sminktetováló mestere. Rajong és hisz benne, amit csinál, ezt bizonyítja, hogy sokoldalú tudásának köszönhetően Ausztráliában, Litvániában és Angliában is tartott már képzéseket.

A megfelelő szakember kiválasztásához azt tanácsolja, fontos, hogy profi szaktudással rendelkezzen, hiteles, felelősségteljes és szimpatikus legyen, hiszen az arcunkat bízzuk rá.

„Egy jó sminktetováló kiemelt figyelmet fordít a tervezés-előrajzolásra, a színválasztásra és a pontos kivitelezésre. Azt a szakembert válasszuk, akinek a munkái, stílusa a legközelebb áll hozzánk, honlapján legalább harminc szép, éles referenciaképe van, és a munka részletei is jól láthatóak” – javasolja a szakma egyik legnevesebb hazai alakja.

Megjegyezte, megkérdezhetjük ismerőseinket is, tudnak-e szakembert ajánlani, de a választási szempontok sokszor annyira különbözőek lehetnek, hogy az így ajánlott sminktetoválónak is érdemes utána olvasni.

A Patkós Alexandra ExclusiveBeauty Szalonban a sminktetoválás egy nagyon alapos tervezéssel és beszélgetéssel kezdődik, ahol a szakember a vendég igényeit meghallgatva választja ki az alkalmazott technikát és a megfelelő színt. 

„A vendégek elhozhatják a legkedvesebb rúzsukat, szájceruzájukat, hogy a pigment választásnál ezt is figyelembe lehessen venni. A sminktetoválás elkészítése nagy precizitással, milliméteres pontossággal történik abban a formában, amit a vendég előzetesen jóváhagyott” – magyarázta a szakértő.

Mivel természetes hatású ajaktetoválásokat készítenek, így inkább az tűnik fel az embereknek, hogy frissebb, üdébb, fiatalabb arc, mintsem az, hogy nem rúzs van az illetőn. Utóbbi csak akkor észrevehető, amikor étkezés vagy fürdés közben sem jön le és egész nap makulátlan a forma is.

A szalonban a hölgyek félsatír, teljes satír és 3D szájsatír technika közül választhatnak attól függően, hogy adottságaikhoz és elképzeléseikhez melyik módszer a legelőnyösebb. A hölgyek biztosak lehetnek benne, hogy a legjobb kezekbe kerülnek, és a jövőben elfelejthetik a rúzsbaleset fogalmát.

(Forrás: Alexandra Academy)