Jump to content

Szépítés odalent

2019. 06. 06. 19:00

Beszélnünk kell róla, még akkor is, ha kényelmetlen a téma. Nemcsak a nőket érintő, a férfiakra is kihatással lévő problémáról fogunk most szót ejteni. Az intimitás fontos kérdés.

A nő teste nagy változásokon megy keresztül minden terhesség alatt. A szülés a női lét egyik legnagyobb feladata, amely nyomot hagyhat a testen, és ezt fokozhatja a korral járó következmények is.

Nemcsak a csípő szélesedik, és nyúlhat meg a bőr, alakulhatnak ki azon repedések, hanem az intim területen is tapasztalható változás. Legtöbb esetben azonban korántsem előnyös változások észlelhetők odalent. Nem véletlenül keres fel annyi elkeseredett, magával elégedetlen nő orvosokat azért, hogy visszaállítassák a szülés előtti állapotot.

A szülés természetes módja, ha a magzat hüvelyi úton érkezik a világunkba. Ám ez azt is jelenti, hogy a baba méretéhez igazodva megnyúlnak a szövetek, szülés alatt kitágulnak, és nem biztos, hogy visszaigazodnak, mert veszítenek a rugalmasságukból. A szemérem környéke nemcsak szövetének minőségében változhat meg, hanem színében is, amely nagyon sok nőt annyira zavar, hogy úgy érzi, nem tud tovább élni ezzel.

A szépészeti beavatkozások már közel sem azt jelentik, hogy azon faragnak, csinosítanak, ami látszik. Sok nő válik elégedetlenné testével a szülés után, vagy a kor miatt, és lehet, hogy ez az elégedetlenség odalent van.

Az intim lézeres technikával a sötétebb színárnyalaton világosítani lehet úgy, hogy a pigmentsejtek javarészét kiiktatják, így a hüvely környéke visszanyerheti fiatalságát. Az intim plasztika megoldást jelenthet a hüvely szerkezetének javítására is, vagyis a korábban tapasztalt rugalmasság visszanyerhetővé válik a beavatkozással.

Talán banálisnak tűnik, ha valaki nem elégedett azzal, amit odalent lát, de csak addig hihetetlen, amíg az esetleges változásokat saját magán nem tapasztalja valaki. Sokaknak okoz gondot és tartja csúnyának intim testrészét azért, mert a kisajkak nagyok, kilógnak. A kisajkak kisebbítésére igen nagy az igény. A lézer helyett ebben az esetben szikével dolgozik a sebész, így varrattal is számolni kell.

A lézeres beavatkozások keresett szépészeti megoldások az intim plasztika során is, mert néhány perces műveletről van szó, emellett az elégedetlen hölgy alig érez valamit a beavatkozás közben és mégis elégedetten távozhat. Más esetben a műtéti beavatkozást is vállalják a hölgyek, csak hogy visszanyerjék régi önmagukat, önbizalmukat.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: egeszsegkalauz.co.hu | képek: pixabay.com)