Jump to content

Estére jó választás

2020. 09. 17. 19:00

Ami a férfiaknak díszes csomagolás, szexi fehérnemű, az a nőnek sokszor nyűg és kényelmetlenség.

 

A melltartó pontosan ez a ruhadarab. Hordjuk, mert ez a szokás, és még a lógó mellett is megemeli, tartást biztosít. Az, hogy nappal megtartót visel egy nő, teljesen természetes, de van, aki még éjszakára is magán hagyja. Vajon ő teszi jól, vagy az, aki legalább erre az időszakra megszabadul attól a darabtól?

Szakértők szerint egyáltalán nem ajánlott melltartóban aludni. Jól esik a bőrnek, a melleknek is, ha végre szabadon lehetnek. Még ha kényelmes melltartót viselünk is, valamennyire csak nyom, feszesen tart, hiszen ez a lényege, de éjszaka erre semmi szükség. A melleket legalább akkor ne pányvázzuk körül, hiszen nemhogy jót tenne, tartást biztosít, hanem ellustítja a mellizmokat és emiatt még hamarabb következhet be a mellszövet lazulása, a mellek megnyúlása. Emellett a nyirokrendszer szabad áramlásában is akadályozva van a test, ha éjszaka, a nyugalmi állapotban is a feszesebb, szorosabb melltartót viseljük.

Az extra dús keblű hölgyek esetében mégiscsak lehetséges az éjszakai melltartóviselet, azonban az olyan darab legyen, amely egy mérettel nagyobb, nincs benne se merevítő, se szivacs, hogy kényelmes legyen és a nyirokrendszer is működhessen.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: egeszsegmozaik.co.hu | képek: pixabay.com)