Jump to content

Popsimustra

2018. 10. 16. 19:00

Azt mondjuk, ha egy férfi még nem állapodott meg, és nem is úgy tűnik, hogy a közeljövőben le fog horgonyozni egy nő mellett, mert sorra váltogatja partnereit, hogy benne van a vadászat ösztöne. Minden nő után megfordul. A feneküket nézi?

El is nézzük ezt a férfiak számára addig, amíg fiatalok, és még éretlenek a komoly, tartós kapcsolatra, sőt a családalapításra. Egészen addig elnézőek vagyunk, amíg a mi szívünket nem hódítja meg egy agglegénytípus, egy olyan férfi, aki még élni, szórakozni szeretne.

Még a párjukat megtaláló, már nőket nem becserkésző férfiak is megnézhetnek más hölgyeket is. Jól teszik, ha ezt nem észrevehetően csinálják. Hazudnának a nők is, ha azt mondanák, hogy sosem figyelnek fel egy helyesnek megítélt férfi jelenlétére.
Nem feltétlenül csak a mély dekoltázs, a rövidke ruha készteti mustrára a férfiakat, hanem a női fenék is kedvelt pont. Nem kell kihívóan sem öltözködni ahhoz, hogy a nők fenekét megnézzék a férfiak.

Kiderült azonban, hogy az erősebb nem tagjainak fenékre irányuló pillantása nem is igazán a popsit célozza meg, hanem a gerinc hajlásszögét.

Kísérletbe kezdtek kutatók annak kiderítése érdekében, hogy miért olyan kedvelt a nők feneke? Miért buknak egy fajta fenéktípusra a férfiak többsége?
A kísérletbe háromszáz férfit vontak be, akiknek fotókon különböző női alakokat mutattak be és pontozniuk kellett a látottakat. Ebből azt az eredményt szűrték le, hogy azok a női fotók váltották ki a legnagyobb tetszést, amelyeken a nők gerincoszlopának görbülete a homokórához volt hasonló. Vagyis ha a gerincoszlop nyaki részétől lefelé indulva, a fenékig haladva a gerinc körülbelül 45 foknyi hajlást mutat, az a férfiak számára tetszetős.

Az ilyen formával rendelkező nők jobban viselik a várandósságot is, hiszen a pocak gömbölyödésével egyre inkább előre helyeződik a súlypont, ami az egyensúly megtartásában is könnyebbséget jelent homokóra alkattal. Nemcsak most okoz könnyebbséget, hanem abban a korban is könnyebb volt, amikor az emberek gyűjtögettek, halásztak és vadásztak.

A férfiak számára tehát ez vált az ideálissá, ezek a nők voltak a keresettek az eredményes szaporodás miatt. Az ember számára mindig is fontos volt az eredményes szaporodás. Ez vált tehát ideálissá, vonzóvá.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: egeszsegkalauz.co.hu | képek: pixabay.com)