Jump to content

Homeopátiás szer a hajhullás megállításában

2021. 01. 05. 07:00

Férfi és nő esetében is rémálom valósul meg akkor, ha egy fésülködés, hajmosás során csomókban hullik az ember haja.

Ciklusonként nagyobb hajvesztéssel számolni lehet, de az egy idő után csillapszik. Azonban, amikor indokolatlanul sok hajszálat veszítünk el, akkor betegségre gyanakszunk. Azt is el kell azonban fogadni, hogy ahogy öregszik az ember, úgy ritkul a haj és vékonyodnak el a hajszálak. A nagyobb mennyiségű hajvesztésre figyelni szükséges, mert a szervezet jelez.

A hajvesztés jelentkezhet foltokban és szétszórtan. Van, hogy a kopaszodás idővel megszűnhet, de lehet maradandó is. Nem csupán esztétikai problémát jelent a hajhullás, hanem a szervezet így jelzi, hogy valamiből hiánya van. Éppen emiatt nagyon fontos foglalkozni ezzel a problémával akkor is, ha nem fáj semmink, egészségesnek érezzük magunkat.

A homeopátiás szerekben lehet hinni és nem hinni. Aki nem hisz azokban, nem használja, aki igen, az a hajvesztésre is kipróbálhat Schüssler-sókat.

A Silicea kifejtheti jótékony hatását a hajkoronánkra is. A szilícium ugyanis létfontosságú az emberi szervezet számára. Nemcsak a hajszálakra, de az ugyanolyan anyagból felépülő körmünkre is jó hatással van.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: egeszsegmozaik.co.hu | képek: pixabay.com)